Bedankt

Bedankt voor de registratie van jouw telefoon! Wanneer een toestel wordt gevonden/geregistreerd met dezelfde eigenschappen nemen wij contact met je op. Uiteraard hopen wij ook dat dit natuurlijk snel zal gebeuren. Op deze website staan sowieso de meest recent gevonden telefoons, check dus regelmatig onze website.

Facebook

Blijf op de hoogte van de gevonden telefoons; wij hebben ook een Facebook pagina waarop wij de gevonden telefoons delen. Wil je wat voor ons terugdoen, like ons dan via

Kosten / informatie

Aan de registratie, het gebruik de website, of het terugkrijgen van jouw telefoon zijn geen kosten verbonden.

Registratie

Wij proberen met zo weinig mogelijk, maar unieke, gegevens (zoals IMEI) de vinder en verliezer van een telefoon met elkaar in contact te brengen. Nadat we een match hebben in de registratie controleren wij nauwkeurig de gegevens voordat wij contact met je opnemen.

Diefstal

In het geval van diefstal adviseren wij om aangifte te doen bij de politie, dit kan altijd via www.politie.nl/aangifte

Meer informatie?

Wil je meer nalezen, over wat je kan doen wanneer je iets verloren bent: kijk op www.paskwijt.nl.
Voor alle vragen aan ons kun je een e-mail sturen naar info@telefoonkwijt.nl

Waar kan ik een nieuwe telefoon kopen?

Op internet zijn verschillende websites die je kunnen helpen aan de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon. Je kunt onder meer terecht bij vergelijkingssites zoals Telefoon.nl, Telefoonabonnement.nl, Kieskeurig.nl en de Consumentenbond. Deze vergelijkingssites zijn onafhankelijk en bieden je dagelijks de nieuwste aanbiedingen. Ook kan je natuurlijk ervoor kiezen om rechtstreeks je toestel bij de provider of betreffende winkel te kopen. Door te vergelijken bespaar je echter al gauw een paar honderd euro op je aanschafprijs.

Telefoonkwijt.nl

Vind je dit een leuke website en wil je meer weten? www.telefoongevonden.nl en www.telefoonkwijt.nl is een initiatief van www.paskwijt.nl. Hier vind je alles wanneer je een bankpas, paspoort, rijbewijs of telefoon bent kwijt geraakt.

Facebook

Wij hebben ook een Facebook pagina, waarop wij de gevonden telefoons delen.

IMEI

De afkorting IMEI staat voor International Mobile Equipment Identity, vrij vertaald "Internationale Mobiele Toestellen Identiteit". Je kunt het IMEI nummer zien als een serienummer, net als op auto's, brommers en wapens beschikt jouw mobiele telefoon over een serienummer.
IMEI code opvragen? Voer de code *#06# in op je mobiele telefoon als je deze preventief wilt registreren bij ons. Heb je bijvoorbeeld een iPhone? Dan staat het IMEI nummer bijna altijd op de simkaart-houder, of op de achterkant van de telefoon.
Telefoonkwijt.nl zal en kan je nooit volgen via het door jouw opgegeven IMEI-nummer.
Bron www.gsmhelpdesk.nl

Telefoon gevonden?

Wanneer je een telefoon gevonden hebt kan je deze ook bij ons registreren. Doe dit op www.telefoongevonden.nl. Dit werkt in grote lijnen hetzelfde; registreer met een paar klikken de unieke gegevens van de telefoon. Wanneer iemand zijn verloren telefoon bij ons opgeeft zullen we contact met je opnemen.

Gevonden telefoons:

Controleer regelmatig het onderstaande overzicht; hierin staan de gevonden telefoons.

Paskwijt.nl

Het is nu mogelijk om bij www.paskwijt.nl jouw passen te registreren. Op deze manier maak je veel meer kans om jouw bankpas, rijbewijs, telefoon of paspoort terug te krijgen.
Klik op registreren om meer te lezen hoe je dit kan doen en onder welke voorwaarden.